Intresseanmälningar avseende direktupphandlingar

LÄS MER

Lidingö stad har rätt att genomföra en direktupphandling när kontraktets värde inte överstiger direktupphandlingsgränsen för närvarande 700.000 kr (1/2 2021). Upphandling- och e-handelsenheten ansvarar för alla direktupphandlingar liksom för samordning av direktupphandlingar mellan de olika förvaltningarna.

Uppskattas direktupphandlingens värde till 150 000 kr eller mer bör minst tre leverantörer tillfrågas om detta inte är olämpligt på grund av omständigheterna i det enskilda fallet enligt stadens rutiner för direktupphandling.

Ni som företagare kan genom att fylla i nedanstående e-tjänst på ett enkelt sätt anmäla ert intresse så att ni bli kontaktade när lämpliga direktupphandlingar genomförs. Staden frågar vanligtvis ca 3 lämpliga leverantörer, för att underlätta detta urval så är det uppskattat om ni har en uppdaterad webbsida samt ger en tydlig beskrivning av ert företag i formuläret.

Gällande stadens övriga annonserade upphandlingar se här 

När du använder denna e-tjänst behandlas dina personuppgifter av Kommunstyrelsen i Lidingö stad i samband med inloggning och handläggning. Läs mer på  www.lidingo.se/gdpr om hur dina personuppgifter behandlas.

Du kommer att gå igenom följande steg:

Föregående Nästa